Pentru a putea intra în contact cu noi vă rugăm sa folosiți datele de mai jos:
Strada Dr. Victor Papillian, nr.5, Bl.A1, Sc.1,ap.2, loc. Craiova, jud. Dolj
CONT BANCAR: RO68BRDE170SV06431931700 BRD Groupe Société Générale
Luni - Vineri 9:00 - 17:00
0728412108
promedicafarmacisti@gmail.com

Noutăți

1 AN DE LA NAȘTEREA SINDICATULUI

“Întotdeauna, cu cât vei face mai mult bine, cu atât vei primi mai mult bine,dar şi mai mult rău! Cu toate acestea, trebuie să ştii că binele pe care îl faci este şi va rămâne al tău, iar răul este al celor care aleg să rămână în mod deliberat acolo”

Uite că a trecut un an de când un grup de colegi farmaciști, legați de aceleași convingeri,  au înțeles, că această profesie nu trebuie scindată, această profesie trebuie să-și recapete importanța și valoarea pe care au pierdut-o cândva, fără să vrea. Cu pași mici, dar siguri, au îndrăznit să pășească pe un drum pe care nu-l cunoscuseră până atunci. Trăirea intensă, era venită parcă să-ți taie respirația, dar cu toate acestea trebuia să vedem ce avem de trăit și cine ne ține de mână!

Să privești înainte nu este ușor! Când vezi atâtea bariere și opreliști dar și atât de multe greșeli, conștientizezi că încă ai un drum lung de parcurs, dar și câte mai ai de dăruit….

Oare chiar nu mai trebuie să renunțăm la nimic? Oare chiar nu mai trebuie să ne schimbăm?

Eu cred că primul pas este să ne privim în interior, să ne cunoaștem pe noi înșine! Să lăsăm mândria și să avem curaj să spunem cuvinte atunci când este momentul potrivit!

Doar împreună putem muta munții din loc, doar împreună putem fi o voce auzită!

Câteodată, tăcerea poate fi plictisitoare și chiar lipsită de succes, însă echilibrul în implicare aduce întotdeauna împlinire și reușită! Alegerea acțiunii motivează și pe ceilalți, succesul motivează să mergi mai departe, forța urmărește obiectivele! Hotărârea duce la reușită, reușita duce la satisfacție profesională și personală, participarea aduce cu ea mulți prieteni !

Dragi colegi farmaciști, vă îndemn să străngem rândurile, să formăm cât mai repede un zid greu de zdrobit, să-aducem profesia pe cele mai înalte trepte și să privim cu bucurie pe drumul pe care să ni-l croim așa cum ne dorim!

 La mulți ani PROMEDICA FARMACIȘTI!

                                                                        Președinte Sindicatul Promedica Farmaciști

                                                                                Farmacist primar Florea Camelia-Simona